• top image

Applicaties en software

KX-NCS2101/2201 Communication Assistant

Panasonic Unified Communication oplossingen helpen bedrijven om een betere, snellere interactie met, en de dienstverlening aan hun klanten te verbeteren, en zorgen voor kostenbesparingen voor het bedrijf. Sluit uw bedrijf aan met een oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de productiviteit met geïntegreerde zakelijke software toepassingen en draadloze mobiliteit allemaal gebouwd op een gemeenschappelijke netwerk infrastructuur die helpt al uw gebruikes aan te sluiten, waar ze zich maar bevinden.

Communication Assistant biedt unified communicatie via pc-toepassingen welke sterk intuïtieve productiviteit tools zijn. Convergeer telefonie met het PC scherm op basis van aanwezigheid, beschikbaarheid, unified messaging, instant messaging, om real-time zakelijke communicatie te vereenvoudigen en te verbeteren.

 • Point & Click Bediening
 • Toegang tot systeem verkorte kieslijst
 • Real-time Aanwezigheids Status
 • Uitgebreide Systeem contacten
 • Gespreks log
 • Chat (Instant Messaging)
 • ICD Groep Login/uit
 • MS Contacten Integratie

KX-NCS1101 Phone Assistant

De Panasonic Phone Assistant is een nieuwe, zeer gebruiksvriendelijke software applicatie die telefonie met het beeldscherm samenbrengt zoals aanwezigheid, beschikbaarheid, en toestelstatus, oftewel een krachtige realtime communicatie tool voor zakelijke gebruikers.

De Phone Assistantproductivity software applicatie combineert de kracht van de Panasonic KX-TDA Hybride IP PBX / KX-TDE Pure IP PBX met computers om te voorzien in een werkelijk opmerkelijke CTI Software applicatie, waardoor een intuïtieve point en click operatie ontstaat voor een verbeterde productiviteit. Door het eenvoudiger maken van communicatie voor iedereen binnen uw organisatie zal de Panasonic Phone Assistant-software u helpen bij het tot stand brengen van een superieure klantenservice.

Phone Assistant is voorzien van een verscheidenheid aan functies zoals Incoming Call Pop-up, Visuele aanwezigheid en beschikbaarheid, vermelding van gemiste oproepen, met één klik toegang tot het systeem verkorte kieslijst, Chat (Instant Messaging), en integratie met Microsoft Outlook. Daarnaast kunnen managers en team leiders real-time alle telefoon-activiteiten bekijken, wizards helpen u bij de meest voorkomende telefonie operaties, en een intuïtieve web interface om eenvoudige PBX-configuraties te maken, maken van Phone Assistant een onmisbare toepassing om de productiviteit te verhogen.

Phone Assistant biedt een variëteit van tools voor het eenvoudig beheren van alle telefonie-activiteiten, rechtstreeks vanaf de pc - met behulp van een duidelijk omschreven uiterst intuïtieve Graphical User Interface (GUI). Door het verstrekken van on-screen gespreksinformatie zoals Caller ID, en de mogelijkheid om gebruik maken van een muis of door sneltoetsen te gebruiken om snel oproepen behandelen - waardoor gebruikers in staat zijn om meer te doen in minder tijd wat een toenemende productiviteit met zich meebrengt.

 • Krachtige CTI applicatie voor PC Gebruikers
 • Point en Click Telefonie
 • Inkomende gespreks-Popup
 • Visuele aanwezigheid en status
 • Overzicht van de gemiste gesprekken
 • Met één klik toegang tot de verkorte kieslijst in het systeem
 • MS® Outlook® Integratie

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer
Opmerkingen

Ons adres

Duocom, tele- en datacommunicatie
Oosterveldsingel 19N
7558 PJ Hengelo

T 074 - 820 00 00
F 074 - 820 00 09
info@duocom.nl

 

Ons privacy beleid vindt u hier

Over ons

Duocom is opgericht in 2000 en richt zich op de zakelijke markt.

Voor u als ondernemer is contact met uw klanten en netwerk van essentieel belang. Uw telecommunicatie moet dus goed functioneren. Steeds vaker gaan ICT en Telecom samen en het wordt er voor u als de gebruiker niet eenvoudiger op. Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk en kan u daarin volledig ontzorgen. Duocom heeft professionele en deskundige kennis in huis om u te helpen met uw mobiliteit, bereikbaarheid.