• top image

Data & ICT

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een snelle en betrouwbare informatie overdracht. Een betrouwbaar datanetwerk binnen een kantooromgeving of bedrijfspand is essentiëel voor de uitvoering van de dagelijkse activiteiten. Een instabiel en onbetrouwbaar datanetwerk, een wirwar van bekabeling leveren op z'n minst ergernis op of erger: verstoring van uw werkzaamheden, verlies van belangrijke gegevens en uiteindelijk omzetverlies.

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een snelle en betrouwbare informatie overdracht. Een goede internet verbinding evenals een betrouwbaar datanetwerk binnen een kantooromgeving of bedrijfspand is essentieel voor de uitvoering van de dagelijkse activiteiten. Een goede internetverbinding en een stabiel betrouwbaar datanetwerk, maakt het voor u plezierig werken. Onze internetverbindingen en datanetwerken voldoen aan hoge kwaliteitseisen, zijn netjes afgewerkt, zodat u ongestoord uw werk kunt doen.

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer
Opmerkingen

Ons adres

Duocom, tele- en datacommunicatie
Oosterveldsingel 19N
7558 PJ Hengelo

T 074 - 820 00 00
F 074 - 820 00 09
info@duocom.nl

 

Ons privacy beleid vindt u hier

Over ons

Duocom is opgericht in 2000 en richt zich op de zakelijke markt.

Voor u als ondernemer is contact met uw klanten en netwerk van essentieel belang. Uw telecommunicatie moet dus goed functioneren. Steeds vaker gaan ICT en Telecom samen en het wordt er voor u als de gebruiker niet eenvoudiger op. Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk en kan u daarin volledig ontzorgen. Duocom heeft professionele en deskundige kennis in huis om u te helpen met uw mobiliteit, bereikbaarheid.