• top image

Internet & dataverbindingen

Zakelijk Glas van Duovoip.

Met Zakelijk Glas van Duovoip heeft u uw infrastructuur voor de komende jaren in één keer goed geregeld. Wat uw wensen ook zijn, u heeft geen beperkingen op het gebied van capaciteit, snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

Zakelijk Glas van Duovoip is overal in Nederland beschikbaar tegen scherpe tarieven. Via onze postcodecheck kunnen we voor  u de tarieven opvragen. Wanneer het eenmalige aansluittarief onbekend is, rekenen we graag uit tegen welk tarief wij glasvezel voor uw locatie aansluiten.

ADSL van Duovoip

Met een ADSL verbinding beschikt u over een betrouwbare en veilige internetoplossing. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet.

VDSL van Duovoip

Met Business VDSL van Duovoip beschikt u over een supersnelle maar tegelijkertijd ook betrouwbare en veilige internetoplossing. Business VDSL is kiezen voor supersnel, stabiel, professioneel en betrouwbaar internet. Zonder datalimiet, maar wel met heldere garanties.

SDSL van Duovoip

Met Business SDSL van Duovoip beschikt uw organisatie 24 uur per dag over een betrouwbare en professionele lijn voor internettoegang inclusief het verzenden van e-mail en vaste IP adressen. Met SDSL is uw internetaansluiting qua upload- en downloadsnelheid gelijk.

Ethernet over Koper

Ethernet over Koper is een razendsnelle internetverbinding waarbij geen grote investeringen nodig zijn. Anders dan glasvezel, maakt Ethernet over Koper gebruik van de aanwezige koperaansluiting en is daarmee een voordelig alternatief voor glasvezel.

Klik voor meer informatie en tarieven door naar de Duovoip Website.

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer
Opmerkingen

Ons adres

Duocom, tele- en datacommunicatie
Oosterveldsingel 19N
7558 PJ Hengelo

T 074 - 820 00 00
F 074 - 820 00 09
info@duocom.nl

 

Ons privacy beleid vindt u hier

Over ons

Duocom is opgericht in 2000 en richt zich op de zakelijke markt.

Voor u als ondernemer is contact met uw klanten en netwerk van essentieel belang. Uw telecommunicatie moet dus goed functioneren. Steeds vaker gaan ICT en Telecom samen en het wordt er voor u als de gebruiker niet eenvoudiger op. Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk en kan u daarin volledig ontzorgen. Duocom heeft professionele en deskundige kennis in huis om u te helpen met uw mobiliteit, bereikbaarheid.