• top image

Hestronic BV

Hestronic BV is een automatiseringsbedrijf dat in 1998 is opgericht. Hestronic richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf waar zij met standaard oplossingen en vaste merken probeert de automatiseringsomgeving zo begrijpelijk mogelijk te houden.

De medewerkers van Hestronic presenteren zich voor haar opdrachtgevers als interne systeembeheerder waarbij de belangen van de opdrachtgever worden behartigd.

Duocom werkt nauw samen met Hestronic, werken vanuit hetzelfde pand, en kunnen op deze manier een totaaloplossing bieden op het gebied van Telecom en ICT.

 

 

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer
Opmerkingen

Ons adres

Duocom, tele- en datacommunicatie
Oosterveldsingel 19N
7558 PJ Hengelo

T 074 - 820 00 00
F 074 - 820 00 09
info@duocom.nl

 

Ons privacy beleid vindt u hier

Over ons

Duocom is opgericht in 2000 en richt zich op de zakelijke markt.

Voor u als ondernemer is contact met uw klanten en netwerk van essentieel belang. Uw telecommunicatie moet dus goed functioneren. Steeds vaker gaan ICT en Telecom samen en het wordt er voor u als de gebruiker niet eenvoudiger op. Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk en kan u daarin volledig ontzorgen. Duocom heeft professionele en deskundige kennis in huis om u te helpen met uw mobiliteit, bereikbaarheid.